25 Haziran 2015 Perşembe

Ben senim, sen de bensin. Ben sendeyim, sen de bendesin.

İçinde güneşler doğarken, gözlerin ufukları aramasın. Yaratımda attığın her adım, yeniden doğan ve güçlenen bir tanrıdır. O’nu bildiğin vakit adım atarsın. O’na adım attığın vakit Ol’ursun. Durağanlığında sadece insansın. Sürekli kabuğundan sıyrılmak istersin. Birisi gelip alsın yükümü, gizimi istersin. Kendini dışarıda aramaktan yorulmayan insan bunu yapar. Yorulan ise parlar, genişler. Hiçbir insani kavramın içini sıkıştıramayacağı yere kadar genişler. Geriye öz’üyle döner. Büyük giz’in kendisine vakıf iken gelir oturur. Artık oturduğu yer herhangi bir madde değildir. Altın tahtın ne olduğunu bilir otururken.

Sen acın değilsin. Sen umutsuzluğun değilsin. Sen hayal kırıklığın değilsin. Sen öfken değilsin. Sen düşlerin değilsin. Sen malın mülkün değilsin. Hepsi seni taşıyan ve derslerine yardımcı olmak üzere orada tuttuğun parçalarındır. Artık ilerleme gerektiğinde sırtından bunların yükünü bırakırsın. Sadece sen’ini alıp ilerleyebilirsin. Yükün hayat amacın değildir. Görevler, savaşlar, misyonlar değildir. Onlar sen değilsin. Yaratımın berraklığına fazlalıklar ile girilemez, bu hiç olmadı, hiç de olmayacak. Aşk ile gözlerinden atılan gözyaşlarından daha mı az değerli bunlar? Sor öz’üne…  At onları da o derin boşluğa, şifalansın gelsin sana, yük olmaya değil, ışıltılarını kutsamak için…

Dünya dehlizlerinde çıplak ayakları ile koşmaya gelmiştir tanrılar. Sadece bunun için bile gelmişlerdir. Bazen ayağının altında altın sarısı kumsallar olur, bazen sivri çakıllar olur. Tanrı bu koşuşa OL dedikten sonra durulur mu? Canımın yandığını hissediyorum acaba durmalı mıyım diye sorar mı yaratıcı olan? Sadece koşar kendi çemberinde ta ki yanana kadar. Savrulur o zaman tüm dünya’nın rüzgarlarının içine ve diğer gelenlere nefesini üfler, onlar da rüzgara yüzlerini verip koşsunlar diye…

Kim olduğuna sahip çık. O’na dokunmakla zaman kaybetme. Tekrar kaybedip tekrar arayıp bulmak oyalantısına girmeyi seçme. Koş Öz’üne. Durma. Ta ki rüzgara dönüşene kadar, ta ki ışığa bürünene kadar sadece onunla birlikte koş. Merak etme geç kalmazsın. Sana hız veren sadece rüzgar değil, unutma.

Aynı kalp ritminin titreşimindeyiz.


Öyledir. 

24 Haziran 2015 Çarşamba

Selamlar sevgili ışık ailemiz. Sizleri kalbimin tüm ışıltısı ile sarmalıyorum.

Dünya’nın eşsiz zamanlarında yürüyen sizler ne kadar özel ve tarihi bir deneyimin içindesiniz. Ne kadar zorlu bir yolculuk bu böyle… O kadar kutsanıyorsunuz ki, attığınız her adımı bile heyecanla izliyoruz. Aldığınız her nefeste bizler de nefes alıyoruz. Kalbinizin attığı ritmleri dinleyip kaydediyoruz. Gözlerimiz ışığınızla parlıyor. Işığınız, ışığımıza karışıyor. Hiç bu kadar yoğun hiç bu kadar berrak bir akışa ulaşmamıştık ve işte bakın buradayız şimdi. Bunun için gelmiştiniz. Üstelik henüz yeni başladık.
Sizlerin atacağı adımların, sizlerin belirleyeceği gelecek potansiyellerinin önüne nasıl geçebilelim ki? Bizzat aramızda olup Dünya’ya bedenlenmiş ailemizsiniz. Dünya’ya daha nasıl direkt yardımda bulunalım ki? Kendi canlarımızı, erkek kardeşlerimizi, kız kardeşlerimizi görüyoruz orada ve sınavlarının kutsaliyetinde her daim ellerinden tutuyoruz. Gerçek anlamda yükseliş zamanlarındasınız sevgililerim, adım adım, olması gerektiği şekilde ilerliyor. Kalbimizi açtık, enerjilerimizi hissedebilirsiniz.

Bu, homo sapiens diye sınıflandırdığınız insan türünün evrimidir. Gerçekten artık insan olmayacağınız bir noktaya ilerliyorsunuz. İnsanüstü kavramını heyecanla telaffuz ederken bunun gerçekliğini bizlerin gözlerinden görmenizi çok isterim. Artık gizli saklı süreçler, karanlıklarda saklanan bilgiler patlamak üzeredir. Bilincinizi gerçekliğe açmış olan siz değerli uyananların muazzam katkısı bu sıçrama etkilerini yaratıyor. Işık bedeni kodlarınızın bir sonraki seviyesine geçerken ifşaatın bilincinin daha görünür olarak dolaşmakta olduğunu hissedin. Bunun dozu giderek artacaktır ve kaçınılmaz bir noktaya gelecektir.

Unutmayın dostlarımız, Dünya’ya geliş dahilinde de, günlük sorunlar dediğiniz enerjilerde de size özgür irade sınırlarını aşmadan her türlü yardımı yapıyoruz. Bizlerle olan temasınız hiç tahmin edemediğiniz düzeyde arttı. Bir çoklarınız günlük işler dediğiniz anlarda bile bizlerin varlığını hissediyor ve ne demek olduğunu anlıyor. Ancak ne olursa olsun ışığın aktivasyonu ve bilincin açılımı bizzat sizin sorumluluğunuzdadır. Alacağınız geri bildirim hem kendinizi uygun zamanlarda görevlerinizde bulacağınız gibi hem de aktive olacak özelliklerin bu sorumluluk çerçevesinde kullanımına yönelik olacaktır. Daha önce yapılan hataları aşmış bir çok yaşlı ruh ile birlikte karmik yasaların yörüngesi dışında yeni ruhlar da buradadır. Size Dünya genel bilinç ölçümlerinin de olduğunu söylüyorum ve 21 Haziran dan itibaren bir kritik eşiği daha sevinçle aştığınızı bildirmek isterim. Burada itina ile takip ediliyor ve kutlaması yapılıyor. Yakında değerli canlarım, kutlamaları birlikte yapacağız. Bu gerçekliği tüm ilahi iradenizle siz var ediyorsunuz. Bizler ellerinizden tutuyoruz.

Sirius ışığı üçüncü gözünüzle bakmayı seçtiğiniz her an önünüzde size karşılık verecektir. Sevgimiz yağmur olsun tüm evrene aksın. Işığımızda bizler biriz.

Galaktik Federasyon

AMANDA

23 Haziran 2015 Salı

Bizler rahmaniyetiz. Rahman kelimesi affedicilik, bağışlayan anlamında kapsayıcı bir nitelikte sizlere verilmiştir. Titreşim düzeyini bu manada alabildiğinizi görebiliyorsunuz. Bu sunulmuş hali elbette ki kısıtlı bir bilinç düzeyini belli bir zaman periyodunda taşımak üzere sunulmuştur. Rahmaniyet, tam anlamıyla “kabulleniş” düzeyidir. Tanrısallığın üst veçheleri diyebileceğimiz tekamül kıstaslarındandır ve bu sizin şu anki algınızla yedinci boyuttan tam anlamıyla kullanıma açılır. Dokuzuncu boyutta rahmaniyete dönüşülür ve üzerindeki tekamül döngüsüne bu basamak çıkılarak devam edilir. Ben Chintarou.
Kabullenişin ilk veçhelerini deneyimlemeye başlıyorsunuz. Bunlar, zihinsel öğretilerinizin ve zekanızla harmanlanan analiz gücünüzün ötesinden gerçekliğinize var oluyorlar. Ruhaniyet keşfi ve “ol”ma halinizin yüksek parçaları ışık bedenlerinizle aktive olurken aynı kanalın sarmal enerji vorteksini kendinize çektiğinizi görüyoruz. Bu her zaman dairesel şekilde olmuştur. Dinamik yasasının ve kendine çekme portallarının tüm vorteksleri bu sarmallardan oluşur. Bir çoklarınız bunların uzantılarını keşfettiniz. Kullanmaya başladınız. Bunun üzerinde gün içinde daha fazla farkındalık vererek hayatınızın her adımında da aynı portalların rüzgarından ışık akışını anlamanız mümkün olacaktır. Buradan kendi parçalarınıza dair yeni gerçeklik bilincinizin ışıkları doğrudan DNA’nıza işlenmektedir. Kullanımı için bizleri ayrıca çağırabilir, rehberlik alabilirsiniz.
Zaman, hatta var oluşunuzun yüksek veçheleri kendi içinde paradoksun enerjilendirilmesi ve şifalandırılmasıdır. Farkındalık yolunda bunun idrakine ulaşmış olan ışık varlıkları sizi güden belli bir sistemin gerçekte var olmadığını fakat bu enerjilendirme paradokslarının hayatınızın akışında yolunuzu ışıklandırdığını fark ediyorlar. 3.Boyut dünyasına tekamülün parçalarını ruh renginize imzalamak üzere buraya geliyorsunuz. Bedenlendikten sonra bu işlemleri hatırlamıyorsunuz. Kendi yollarınızı, eşzamanlılıklarınızı ve hatta ölümün belirlendiği enerji yükselişlerinin vortekslerinden nasıl aktığınızı unutarak kendi gerçekliğinizi arıyorsunuz. Dualite, bu zıplama paradokslarından sadece bir tanesidir ve düşük bir seviyesidir. Rahmaniyet boyutuna geçtiğinizde kendi paradokslarınızı yazarak aynı tekamül yolunu ilerlemenin nasıl olduğunu görüyorsunuz. Aranızdan bazıları bu yüksek boyut veçhelerinden buraya bedenlenmiş varlıklardır. Dünya’nın bu özel zamanında bütün bu kutsal enerjilerin buraya odaklanmış olması bir tesadüf değildir.
Dünya’nın boyut atlaması demek aynı zamanda yeni enerji parametlerinin yaratılmasına yol açacaktır. Bu, şimdiden başladı. Sizlere sadece dünya tekamülü ile ilgili tanrısal yüksek fasetlerin yaratıldığını söylüyoruz. Bunun bilgeliği ve erdemi evrenin her köşesine hızla ulaşmaktadır. Bunu sadece belli bir gezegensel yükseliş olayı şeklinde görmenizden öte olduğunu farkındalıklarınıza sunmak adına dile getiriyoruz. Genel bir metaforik ifade ile belirtirsek; Tanrı’nın kendisi bile dünya tekamülünden yaratıcılık dersi almış oluyor. Yaptığınız işin tüm yaratım açısından ne derece önemli olduğunu böylelikle kutsal kalplerinize sunuyoruz.
Sizler her şeyin ötesinde ilahi olanlarsınız. Bunun kelimeler ile bir tanımı olamaz. En yakın halleri sunulmuştur. Yüksek fasetlerinde bunu var oluş içinde deneyimlerken renklerini, seslerini, kodlarını bizzat görmeye başlarsınız. Ama ilahiyat, yaratımın her seviyesinde kendi kutsaliyeti içinde bilinir. İlahiyat, bilinmekle başlar. O nedenle üçüncü boyut tekamülündeki en yoğun sıçrama noktası bu biliş halidir. Sizler buna “aydınlanma” diyorsunuz. Bilme oluyorsunuz. Her şeyin sebebini o an sadece biliyorsunuz. Bu aynı kalp frekansından sunulan bir evren kütüphanesidir ki bunu zihninizle tek kelime dahi düşünmeden orada var ediyorsunuz. Odağını genişletmeniz ve geleni kabullenmeniz bu biliş için yeter düzeyde oluyor. Bunu şu anda deneyimliyorsunuz. Tam bir bilişten sonrasında her anın bu kanalla onurlandırılacağını söylüyoruz. Biliş hallerini arttırmak için farkındalığınızı genişletin. Bunu hayatınızın her alanında ve anında kullanmaya başladıkça etkisinin kat be kat artmaya başladığını göreceksiniz. Bunu bir oyun gibi görün. Ciddiyet vermek, beklenti enerjileri yaratmak ise sadece zihninizi bulandıracaktır. Kutsal zihniniz artık bu yorucu oyundan bıkmış durumdadır. Yoğunluğun arttığı zaman periyotlarında sizleri daha sık rahatsız etmesinin sebebi de budur. Yeni enerjiler var oluşunuz için yeni ayarlamalar getirir. Bunu etrafınızdaki her şeyden önce kendi bedeninize uyumlamanız uygundur. Bu sene bitmeden yeni enerjilerin bedensel uyulmamaları için daha fazla ışık akacaktır. Bunu dünya’nıza toprakladığınızda bu senenin tüm kutsal enerjilerine en yüksek fasetlerinizle uyumlandığınızı bileceksiniz.
Mevcut yoğunluklar spiritüel konularda bile artık eskimiş yol ve yöntemlerinizi kaldırmayabilir. Gerçekten yeni seviyelere izin vermeniz ve kendinizle buna göre bir yeni iletişim halini keşfetmeniz gereklidir. Neler oluyor diye sorduğunuz her soruda aslında bedeniniz şaşkınlıkla size geri bildirim yapıyor. Çünkü O neler geldiğini ve bunun ne kadar kutsal olduğunu hemen anlıyor. Farkındalığından hemen sonra bu yüksek enerjilere izin vererek her parçanızla rezonansa girmenizi bekliyor.
Yoğun enerji zamanlarında kendinizle baş başa anlar yaratın. Bu, tüm diğer gelişmelerden daha fazla itibar taşımaktadır. Yaratacağınız ufacık bir an bile sizler için açılan portalın akışını başlatacaktır. Bu giderek arttığında ve uyumlandığınızda artık daha az rahatsız edici ve daha az yabancı gelecektir.
Bilincinizin yüksek fasetlerini gölgelemeye kalkan tüm kalkanları yırtıyoruz. Mutlak bir sevgi çemberi içinde ilahiyatın prizmasından süzülen ışınların renkleri içinde kutsanıyorsunuz. Bu renklere kalbinizi açın. Orada çok daha fazlasının olduğunu artık görebilirsiniz. Farklı ve yoğun hissettirmesi yüksek gerçekliğinize uyanan tüm parçalarınızın kutlamasından başka bir şey değildir. Artık siz de kendi mezuniyetinize katılmaya hazır olun. Unutmayın dostlarım, nasıl diye sormak sis perdeleri arasında ilerlemenizi sağlar. Seçim yapmak ise sisleri de perdeleri de yok eder. Bugün kendinize bir iyilik yapın ve şunu seçin; var’ım …
Öyledir.
24.06.2015

15 Haziran 2015 Pazartesi

Yaşayan Işık Çalışması

Sevgili ışık ailesi, tekamülünüzün bu aşamasında belirlenen periyottaki DNA aktivasyonlarınız  için zamanın geldiğini söylemek istiyoruz. Bu, bir süre önce Sirius Misyonu Görev Bilincine uyanmış ve uyumlanmış olan dostlarımıza sunulmuş bir sonraki aşama çalışmasıdır. Hissettiğiniz yoğunluk, gelmekte olanın yüceliği ve buna izin vermeniz ile parlayacaktır.
Çalışma 15 Haziran itibari ile başlayacak ve 21 Haziran döngüsüne kadar devam edecektir. Sonraki döngülere hazır olana kadar yine isteyenleriniz ve hazır olanlarınız için aktivasyon işlemleri aktarılacaktır. Bunları meditasyonlarınızda enerjilerinizi açarak ve sadece izin vererek doğrudan almayı seçebilirsiniz. Aktarımlar bu şekilde başladı. Bir diğer sevgili aile varlığımız da gelen enerjilerin ne olduğunu ve bunlarla ne yapacağını sormaktadır. Bu aktarım, bunun içindir.
Uyumlanma çalışmanız için tavsiyemiz uyumadan hemen önce uygulamanızdır. Baş ağrısı, yorgunluk veya boşluk hissi gibi semptomlar olabilir. Susuz hissedebileceğiniz için yine bol bol su tüketmeniz de uygundur. Gün içinde sadece bir kere yapmanız ve en yarım saat ile bir saat arasında odaklanmanız yeterli olacaktır. Süreci hızlandırmayı seçen ve bu mukavemetlerini kabul eden dostlarımız ayrıca rüyalarında da uyumlanmaya devam etmek için niyet edeblirler.
Değerlilerimiz, yapacağımız uyumlanma basit olarak yeni enerjilere izin vermenizdir. Bizler, bu uyumlanmayı en uygun şekilde bedeninize yerleştirmeniz için yardımcı olacak olanlarız. Artık elmas ışık kodlarını DNA’ınıza yerleştirmenin zamandır.
Zihninizin sessizliğinde kalbinizle baş başa kalın ve nefes alarak rahatlayın.
“Sirius Işık Misyonuna şimdi kalbimi açıyorum. Elmas Işık Kodlarının DNA sarmalıma uyumlanması için gerekli işlemlerin yapılmasına izin veriyorum. Elmas Işık Kodlarına tüm kalbimle izin veriyorum. Işık bedenimin hayata gelmesine izin veriyorum. “
Yüksek niyetinizle mantrayı söyledikten sonra buna derin güzel bir nefes alın ve ışık bedeninizi gerçekliğinize üfleyin. İşlemler başladığında gözlerinizi kapatın ve kalbinizin ekseninden yoğunluğa odaklanın. Çakra uzantınız boyunca aktive olmakta olan enerji parlamalarını izleyin. Bir noktadan sonra bedeninizdeki tüm hücrelerin uyanmaya başladığını fark edeceksiniz. Bazılarınız onların seslenişini duyacaktır. Buna sadece kulak verin ve keyifle kabullenişte olun.  DNA sarmalınıza ışığın yüksek fasetleri yerleşirken sizlere sadece yaşayan her parçanıza kulak vermek ve keyfini  sürmek düşecek. Bütün olarak aşka dönüştüğünüzü gözlemlemenizi istiyoruz. Çalışmanın sonuçları ile alakalı açıklamları daha sonra yapacağız. Işık bedeninize can vermeniz için elimizi uzatıyoruz dostlar. Yaratımın tüm ışığı sizlere dokunmak için hizmetinizdedir. Sonsuz sevgi ile kuşatılmış durumdasınız.

Bizler Sirius Işık Misyonu’yuz. Minnetle ve aşkla her daim yanınızdayız.

13 Haziran 2015 Cumartesi

Sevgili dostlarımız dünya gezegeninin evrim zamanlarında kalplerinizi açmanız ve bizlerle bir araya gelmeniz sonsuz bir neşe ile karşılanıyor.
Sizlere bu neşe tonundan ayrıca seslenmek istiyoruz.
Bizler Agartha diye bilinen yer altı dünyasının enerji tutucuları olarak var olanlarız. Size bu kanalla gelebiliyoruz artık çünkü sizler çoktandır bize geliyorsunuz. Özellikle meditasyon çalışmaları yapanlarınız ile görüşmelerimizi ve temaslarımızı arttırdığımızı söylüyoruz. Bunları bizzat çalışmalarında bizleri şahsen ziyaret ederek deneyimliyorsunuz. Eşsiz güzellikteki ışık saçan şehir büyüsü, muhteşem bir doğa manzarası ile bir araya geldiğimiz büyülü yerimiz aslında şu an bulunduğunuz yer kadar gerçektir ve buradadır.
Bazen sadece kalbinize bir öpücük kondurmak için enerjilerimizi açıyoruz, bazen ise başınıza güzel bir taç koymanın neşesi ile bir araya geliyoruz. Çalışmalarınız onurlandırılıyor dostlarımız. Bizler buradayız ve sizi görüyoruz. Elinizi uzattığınızda tutacak kadar yakınız. Bu kutsal zamanlarda insan deneyimi ile tekrar bedenlenmiş olan akrabalarımızı, kardeşlerimizi tüm parçaları ile görmek eşsiz bir mutluluk dalgası yaratıyor. Bunun tam yeri yoktur. Bu, iç dünyada da dış dünyada da etki eder ve ızgaralarınıza yerleşir.
Sizlerle olan buluşmalarımızda neler paylaşmıyoruz ki. Bazen kadim bilgiler üzerine sohbetlerle geliyoruz, bazen güzel enerjilerimizi açarak sadece o an hissetmenin büyüsü ile oturuyoruz. Her an ama her an bizimle irtibatta olabilirsiniz. Agartha’nın kapıları ve tüm portalları sevginin rezonansında titreşen güzel varlıklarına açıktır. Kadim birlikteliğimizin uyanışını kutluyoruz an be an. Hiç olmadığı kadar bir’iz ve bütünleşiğiz şimdi.
Sizi görüyoruz ve seviyoruz. Yolunuzu onurlandırıyoruz. Işığınız ışığımızdır. Bilmenizin tahtına selam olsun değerli dostlarımız.
Ankham Birliği Yaşlılar Konseyi- Agartha
Sevgili dostlarım, canlarım, enerjimi size açıyorum, tanıyın beni
Ben O Ben'im
Egemen alandan Adamus
Sizi kutsamak üzere buradayım, sanki ihtiyacınız varmış gibi
Merak etmeyin bu gece rahat akacak enerji
Zihinsel yorgunluklarınıza katkı sağlamaya değil onları çözmek için aynı çemberde el ele tutuşmak için geldim
Yeterince yoğunluğun olduğu dönemin içine daldınız işte
Hepsi ama hepsi size hizmet etmek üzere orada
Bundan önce bir zihinsel döngünüzü bozmak istiyorum
Dostlarım, tanrısal bilgilerini ile tanrısallığınız o anlarda yüz yüze geldiğinde ne yaptığınızı sorun kendinize
Bütün o spiritüel yolları yürüdünüz
Kitapları okudunuz
Hala mesajları takip ediyorsunuz
Hatırlatmaların çarpıcılığı sadece tek bir şeye işaret ediyor
Basit olan yalın olan bir gerçekliğe ki o da tanrısallığınızdır
Bu budur ve ötesi olmayacak
Ne kadar farklı konular olsa da
Ne kadar teknikler verilse de
Hepsi de bu noktaya hizalanmayı seçmeniz için teşvikler bütünüdür
Ne yazık ki bu böyledir
Hali hazırdaki yoğunluğa hem bireysel yaşamınızda hem toplumsal yaşamınızda muhatap olan siz uyananlar bu kadar basitliği görmezden gelmeyi seçebiliyorsunuz
Hayır , bize üzerinde düşünecek, uğrunda çarpışacak şeyler verin diyorsunuz
Bunun için yalvarıyorsunuz çoğu zaman
Garip değil mi ?
Oysa değerli yaşlı ruh bana diyeceksin ki hayır öyle değil yanılıyorsun
Ben basitliği istiyorum hayatımda
Evet sağlığı istiyorum
Biraz bolluk istiyorum gerçekten fazlasını değil
Karmaşa istemiyorum artık çok yoruldum diyeceksiniz
Bu bir travmadır gerçekten öyle
Bir an bulunduğunuz yerden zıplayıp bizim yanımızda belirmenizi öyle istiyorum ki
Çoğu zaman isteklerinizin hayatınızda gerçekten tezahür ettiğini gördüğünüzde o isteklerinize şok olacaksınız
Tanrısallık basittir ve zihnin anlayamayacağı bir yerdedir işte bu yüzden bu kadar güzel işte bu yüzden erişiminiz sözde çok zordur
Rüyadan her uyandığınız adımda O'na dokunmaya başlarsınız
Kendi sessizlik alanınızda esas yönlendirmeniz gereken soru şu ?
OL dediğimde bunu yaratmaya gerçekten hazır mıyım ? Hemen şimdi !
Buna izin vereyim mi ?
Bırakayım mı kendimi tanrısallığımın kollarına
Kalbimden süzülen ve dudaklarımdan çıkan gerçekten OLsun mu ?
Ben sizin parçanızım
Var oluşumun temel düzeyi budur çünkü sizler de benim parçamsınız ve sizleri tanıyorum
Aslında tanrısallığınızın gerçekliğini bu kadar yalın ve bu kadar çarpıcı karşınıza getirdiğimde zihninizin düştüğü dehşeti görebiliyorum
Bir saniye bile sürmeyen bir andan sonra şüpheyi davet eden kalbiniz mi sanıyorsunuz ?
Gerçekten her zihninizden geçenin her ol dediğinizin olmasına hazır mısınız ?
Buna gerçekten hazır değil misiniz yoksa kendinizi bunun imkansızlığına ikna edip uyumaya devam mı etmeyi seçiyorsunuz
Burada sunduğum gerçekliğiniz budur
Aynanın diğer tarafındaki parlamanız bu tarafınızdaki feryadına böyle sesleniyor işte
Hazır mısın insan kıyafetlerini çıkarmaya?
Yoksa dur biraz bir de sohbahar modasını bekleyeyim mi demeyi seçiyorsunuz ?
Ne kadar gerçek gibi görünse de sen korkuların değilsin
Anlamıyorsun Adamus, kolay değil o hallerden bir an önce çıkmak, kolay değil tanrısallığı yaşama geçirmek diyorsunuz
Şu sözlerin içindeki paradoksun güzelliğine bakar mısın ?
Tanrısallığını bilen ve ona ulaşmak için zorluğu var eden, zaman koyan tanrılar..
Ah evet bu kadar eşsiz ve muazzamsınız ve sizi bu yüzden seviyorum
Bugün böyledir ve her günkü gibi aynıdır buradan
Farklı olan oyuncaklarını bırakmak isteyen bebek tanrıların niyetleridir
Tanrısallığınızı da gördüğünüz açı bundan ibaret çünkü
Yeni yeni kendine doğmakta olan küçük tanrıcıklar olarak düşlüyorsunuz bunu
Bunu parça parça tatmayın, tadı damağınızda kalıyor ve başka nimetlerden tatmin olmamaya başlıyorsunuz
Neden hepsini tatmıyorsun ki ?
Bu seni doyuramayacak mı sanıyorsun ?
Bu aslında öyle olmazsa hayal kırıklığına mı uğrayacağını sanıyorsun ?
O zihnine hangi spiritüel çöplükleri doldurduysan onu mu sanıyorsun?
Derdim şudur diyen sevgili dostum
Bırak onu sırtından artık
Daha fazla oynama
OL de tüm gücünle
Acaba diye endişeye düşmeden dökülsün dudaklarından, kalbinin evreni saran sıcaklığı ile yap bunu
O zaman bileceksin O olduğunu..
Her zaman yaratımda her şey yolunda ve olması gerektiği gibi dostlarımız..
Bu gece yaramazlık yok wink ifade simgesi Aranızdan aynı sükunet ile ayrılıyorum. Öyledir..
10.06.2015

5 Haziran 2015 Cuma

Ben Samantha Albeerian, değerli yüzlerinizin tatlı gülümsemesini hissetmek bizler için eşsiz anlardandır.
Lütfen enerjilerinizi bizimle genişletin ve sizleri sessiz yaratımın alanına taşımamıza izin verin.
Neye odak verirseniz onu yaratımın gerçekliğine çağırırsınız.
DNA'larınızın yüceliğine uyanırken bu gerçekliğin sizlere hatırlatıldığını biliyoruz.
Çok defalar eksik olan nedir o zaman hayatımda? Neyi yanlış yapıyorum diyorsunuz
Bir çok dualarınız ve iletişiminizde tükendim diyen tanrı ışıkları ile bir araya geliyoruz
Oyununuzun güzelliğini ve kendi içindeki paradoksunu görüyor musunuz ?
Bu alanda farkındalığınızı kalbinizin çatısına getirin
Arzuladığınız enerji hareketleri öncesinde sizlere etkili salınımlar sunacak tavsiyeler vermeyi diliyoruz.
Nicedir yaşadığınız toprakların ve sistemin değişimine dualar ettiniz
Bu yoğunlaşmış durumda.
Kaçınılmaz olarak orada duruyor ve olacaktır.
Bunu siz istiyorsunuz.
Bu süreçte çokça kendinizi gözlemlediğiniz, çokça zorladığınız anlar yaşadınız.
Bir ölçüde farkındalık alanından baktınız.
Ancak yanlış bir şeyler hissetmek ve adım atmaktan geri durdunuz.
Sizi anlıyoruz.
Tanrının sevgi dolu kalbinin arzularını görüyoruz.
Yanlış yok.
Bu güzel alanda bir araya gelmemiz bile bir bütünlük simyasıdır.
Onu şimdi gerçekliğinize getirmeyi seçtiniz.
Bu kadar basit, bu kadar berrak bir akışla gerçekleşir.
Yaratıcı doğanızın netliğini kullanmak tan geri durmamayı teşvik için buradayız.
Kalbinize bakın tam şimdi.
Sevmediğiniz, hatta nefret ettiğiniz kişi ve enerjilerin orada var olduğunu görmenizi istiyoruz.
Ah evet aslında bu böyledir ve bunu biliyorsunuz.
Sadece bunu kendinize yakıştıramıyorsunuz
Orada değilmiş gibi davranıyorsunuz
Ben sevgi dolu varlığım, kalbimde barınmaz böyle şeyler diye telkinlerinizi duyuyoruz
Kalbinizde barınması için size illa sevgiyi hissettirmesi gerekmez.
Bu zamanlarda olacak olanlar için sizlere bildirilen gölgelerde kalmış olan enerjilerin açığa çıkacağı gerçeğiydi.
Türkiye, bunu bir süredir yaşıyor.
Orada olan, ışıklandırılması gereken enerjileri görmemeyi seçiyordunuz.
Bastırılmış olan enerjilerin bu halinin uygun olduğuna kanaat getirmiştiniz.
Spiritüel yolculuğunuz gibi dostlarım
Sizler aydınlanmaya geçerken mevcut olanın sadece iyileştirilmesi ile yetinemezsiniz.
Kalbinizin en derinlerinden gelen dürtü buydu ve gerçeğe geldi.
Toplumsal baskılanmış enerjiler yeterince yüzeye çıktılar mı ?
Arkası şeffaf olmayanlar şeffaflaşmaya başladı mı ?
İyi ya da kötü diye nitelenen şeyleri artık çok daha net oradadır diye farkındalık noktanıza getirebiliyor musunuz?
Artık mevcudiyetin değil çok daha yüksek fasetlerin var olmasını seçiyor musunuz ?
İşte bu zamanlar için sanal bir kabus senaryosu hazırlandı ve şimdi kabustan uyanmak istiyorum diye feryat ediyorsunuz.
Dikkatinizi bir defa daha kalbinizde genişletin ve uyanmak istediğinizin mevcut gerçeklikten ziyade güzel bir rüya olmasını istediğinizi görün.
Bu muhteşem!
Bunu tüm kalbinizle dilerken gerçekleşen enerji hareketlerinin nasıl bu rüya hayaline hizmet ettiğini görün.
İşte bu kadar seviliyorsunuz ve işte bu kadar güçlü yaratıcılarsınız.
Vereceğimiz teknik yeni bir şey değildir
Bunu aslında zaten biliyorsunuz.
Siyasi atmosferin güçlü illüzyonu farkındalık gücünüzü örtmek için orada asılı duruyordu.
Kalbinizin çatısında asılı duranlara bakın hemen şimdi
Orada hiç sevmediğim desteklemediğim dediğiniz neler var ?
Evet oradalar değil mi?
Bu, enerjinin hareketi için tasarlanan bir odaklanmadan başka bir şey değildir.
Sevmeseniz bile oradaki memnuniyetsizliği tutmayı seçtiğinizi bilin
Bu sadece bu kadardır .
Bazen sizi kızdırması gerekiyor.
Bazen hayatınızda yaşadığınız olumsuzlukların sorumluluğunu oraya atmanız gerekiyor.
Bazen sadece sevdiklerinizi hatırlatması için O sevmediğinizin orada asılı durması gerekiyor.
Bazen ise normal mevcudiyette atmayacağınız adımlar için farkındalık sunup sizi kışkırtıyor.
Bu oyunu sadece bunun için oynadınız ve kimse sizi lanetlemedi dostlarımız, canlarımız.
İktidar diye bilinen enerjinin sac ayaklarının bir kısmı O adanmışlık ve sevgi olsa
diğer kısmı da bu negatif odağınız oluverdi.
İç içe bir çok sınavın deneyimlenmesi ve tam bir ışık parlamasına yer açması için özellikle tasarlanmış bir programa uyandınız.
Bu sac ayaklarını çekmenin vakti geldi
Tabii eğer bunu seçerseniz.
Bunun sadece bu amaçla tasarlanmış bir oyun olduğunu ve sizlere nasıl da hizmet ettiğini görüp şükrederseniz.
Emin olun bu noktada bile kalbiniz onu salmak istemeyecektir.
Bir çok sorular soracaktır zihniniz
Kalbinizin bir parçası kopacak, bir miktar kontrolünüzü kaybedecek gibi hissedeceksinizdir.
İşte o nedenle bizzat tanrısallığına uyanmış olanların tezahürleri aslında gerçekleşiyor ama düşündüğünüz kanal ile değil
Bu sizin bırakmaya hazır olmanızla başlar.
Bu alanda hep birlikteyiz.
El ele tutuşun değerliler.
Sadece ellerinizi açtığınızda bile elinize değen enerjinin orada olduğunu göreceksiniz. Üzerine düşünmeden.
-------------------------------------------------------------------------------------
Bu ülke için tasarlanan programa ve verdiği hizmetlere şükürler olsun.
Artık daha fazla bunu kalbimde taşımama ihtiyacım yok.
Sevgi ile yaratımın sessizliğine gitmesine izin veriyorum.
Yeni enerjiyi hangi kanallardan hangi zaman portalından gelirse gelsin aşkla kabul ediyorum.
Ben O Ben'im ve yaşadığım bu toprakları, bu doğayı, bu havayı, bu yaratımı tanrının saf ışığı ile doldurmayı seçiyorum.
Ben farkındalık noktamdayım ve ışığımı biliyorum.
Sevginin simyası başlasın. Kendi sorumluluğumda ve altın tahtımda olmayı seçiyorum.
Öyle olsun.

1 Haziran 2015 Pazartesi

Ben Galaktik Federasyon’dan Tyu’pra. Bir kez daha huzurlarınızdayız.
Görev bilinci aktivasyonu ile ilgili enerjiler içeren bir mesajla enerjilerimizi bütünleştiriyoruz. Bunun yüksek fasetlerinizdeki değerini özümsemeniz öncelik taşıyor dostlarım. Bu zaten orada olanın eyleme geçme biçimine bürünüyor ve zaten akvite olmuş olanların da harekette kendilerini izlemelerine teşvik ediyor. Derin bir nefes alın ve potansiyeller arasında kendi bilincinizin renklerini izleyin. Bu mesaj bununla alakalı ve uygundur.

Değişim elementlerinin ve dinamiklerinin burada olduğunu, erişilebilir olduğunu aktarmıştık. Bugünler için önem teşkil eden konunun bir kere daha altını çizmek istiyoruz. Bilinç bedeninizde hissettiğiniz enerjilerin ne olduğunu bilin. Tanımlamaktan, düşünmekten veya onlardan kaçmaktan vazgeçmeniz sizin en yüksek menfaatinize olacaktır. Artık iletişim kanallarının da değişmesine niyet ettiğiniz ve bu halinin tezahürüne girdiğimiz bir bilinç seviyesindeyiz. Her biriniz sonsuz düzeyde değerlisiniz ve gözetiliyorsunuz. Gerçekten iletişim kanallarınız da açık enerji paketleri dediğimiz zaman döngünüzün üzerindeki potansiyeller de daha berrak ve erişilebilir kılındı. Bunu sizler yaptınız. Sizler bu bilinç evriminin ilerlemesine izin verdiniz ve aktive ettiniz. Bizler de gerekli teknik ayarlamaları yaptık. İşleyen sistemin ucundan baktığınız bunu görürsünüz gerisi ise çok daha görkemlidir dostlarım ve biz görkemin kollarına gidiyoruz.

Ruhunuzun renk tayflarının değişimini izleyin tam şu an. Zaman portallarının aşıldığı ve an da olduğunuz gerçeklikte benimle gezmenizi istiyorum. Buraya derin bir nefes alın ve portalın içine girmeye izin verin lütfen.

Gittiğimiz noktada büyük ifşaatın enerji alanlarını görüyorsunuz. Dünya’ya devletlerin resmen açıkladığı ve hatta açıklamaya mecbur kaldığı bu dünyada yalnız olmadığınız gerçekliğine buyurun. Bu ifşaat o potansiyelde duruyor. İnsanların şaşkınlığını ve öfkesini hissedin. Bir çokların anlamlandırmaya çalıştığını ve korktuğunu fark edebilirsiniz. Yeni yeni uyanan bilinçlerin ve henüz uyanmamış olan bilinçlerin bu yüksek enerji alanlarındaki yardım çığlığının içine dalın. Bu, bilinçte eşik atlandığı bir potansiyeldir dostlarım ve bunu nicedir beklediğinizi biliyoruz. Görevli bilinci ve müdahalesi işte burada başlıyor. Daha doğru ifade etmek gerekirse, o zaten başladı, şu an aktif bir şekilde ama ifşaatı ve tüm insanları ışığı ile sarmalaması o noktada somutlaşıyor.

Karanlık Kabal’ın son hamlelerinin bir çoğunu kendi gölgelerinde bıraktık. Nicedir ışıklandırılmamış bölgelere gerekli müdahaleleri yaptık. Aslında sizler de bizimle bu görevlerdesiniz. Bunun bir kısmını bilinçlerinizde hissediyor bir kısmını rüyalarınızda deneyimliyorsunuz.
Dünya görevine uyanan bireyler esasen hem eterik bedenlerinin enerjilerini en aktif biçimde kullanır hem de 3B bedeninin yükselişine bu enerjileri demirler ve gerçek anlamda dünyaya gözlerini açar. Sizlerin bir kaosa gittiğini söyleyip felaket senaryolarına odak vermenizi mi sağlayacağız sanıyorsunuz? Sizler bu bilinç sıçraması günlerinde insan bedeninde, diğer insanların ruhlarına dokunmak ve ışığınızı göstermek üzere görevlerinize uyanıyorsunuz. Bu bilinç yaratıldığında bizler de artık söz verildiği gibi doğrudan yanınızda olacağız.

Görev ifşaatlarının ve odak bölge diye belirlenen yerlerin isimleri ve nitelikleri daha sonraki süreçte sizlere daha berrak aktarılacak. Öncelik taşıyanı belirtmek için bugün huzurlarınıza geldim. Sizler her daim sevgi olduğunuzun farkındalığında anda kalarak en büyük misyonu gerçekleştirirsiniz. Bunun ötesinde 3B geçişinde, bazılarınız diplomatik elçiler olarak toplum bilincinde öne çıkacaktır. Devletlerin bir çoğu hali hazırda bu iletişimi toplumlardan gizli biçimde gerçekleştirmektedir. Bunların bir kısmı galaktik federasyon ile temaslarda bulunduğu gibi bir kısmı da diğer gruplarla temaslardadır. İfşaat ve bilinç sıçramasından sonra gerçekliğine uyanan siz berrak ruhların bu elçilik görevini toplumların önünde devralması uygun bulunacaktır. Bazılarınız bu göreve titreşim hissetmeye başladı. Bu uygundur ve üzerindeki enerji birliğini hissetmeye , izin  vermeye teşvik ediyoruz.

Türkiye bölgesi belirlenen odak bölgelerdendir. Anadolu topraklarını kapsadığı gibi eski Mezopotamya olarak bilinen bölgenin de bir kısmını kapsamaktadır. Buradaki görevine uyanan elçilere selam olsun. Şimdi tam olarak ne için hazırlandığınızın bilgeliğine uyanmanın vaktidir. Belirlenen potansiyeller vardır dostlarım ve enerjilerini geri çekme ihtimallerine oranla diğer bilinçler bu görevleri devralacaktır. Bu zamanlarda bu enerjilere hazırlanmanızı neden teşvik ettiğimizi şimdi görün. Buna çekim hisseden ve hali hazırda bilgisine vakıf olan değerli dostlarımız bir adım sonrasının sorumluluğuna adım atmanız yönünde sizleri teşvik ediyoruz. Niyetleriniz artık çok daha hızlı şekilde gerçekliğinize tezahür edecektir.

Sizler yalnızca Galaktik Federasyon’la iletişimde olanlar değilsiniz. Sizler Galaktik Federasyon’un kendisisiniz. Bizler yanınızdaki destekleyicileriniz ve ilahi ışığın gardiyanlarıyız. En büyük gerçeklikte el ele vermenin zamanıdır. Sadece isteyin olsun. Her daim yanınızdayız ve hazırız. Sizler de hazırsınız. Bir üst sorumluluğa adım atma alanınızda buluşacağız. İlahi ışık üzerimizdedir. Ve öyledir.


01.06.2015